vineri 21 iunie 2024

139 de autovehicule de peste 3,5 m înălțime, oprite la intrarea în Pasajul Unirii

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

După nenumăratele accidente din Pasajul Unirii, Primăria Sectorului 4 a dispus ca echipaje ale Poliției Locale să stea în permanență la intrarea în subteran pentru a opri mașinile cu înălțime mai mare de 3,5 metri. Astfel, deși sunt indicatoare de avertizare, polițiștii locali au oprit de la începutul anului și până acum 139 de autovehicule care aveau o înălțime mai mare de 3,5 m, iar șoferii doreau să intre în pasaj, deși este interzis, a transmis Primăria Sectorului 4 într-un comunicat de presă.

„În ciuda tuturor măsurilor de siguranță implementate în zonă, a prezenței continue a echipajelor de poliție locală și a mediatizării intense a limitei de înălțime maxime admise de 3,5 metri pentru circulația în Pasajul Unirii, în primele luni ale acestui an, polițiștii locali au oprit nu mai puțin de 139 de autovehicule cu înălțimea mai mare decât cea legal admisă, care încercau să intre în tunelul rutier”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Sectorului 4.

Reamintim că zilele trecute au fost montate noile sisteme mecanice și electronice de avertizare și informare cu privire la limita maximă admisă de înălțime pentru circulația prin Pasajul Unirii.

Echipajele de poliție au fost puse la intrarea în pasaj după tragicul accident de pe 23 decembrie 2022, când o persoană a murit, iar alte 21 de persoane au fost rănite după ce un autocar cu aproape 50 de turiști greci au intrat în limitatorul de înălțime de la Pasajul Unirii, nerespectând indicatoarele rutiere.

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro