luni 17 iunie 2024

A ajuns la poliție după ce a vorbit în somn

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

O îngrijitoare din Marea Britanie a ajuns la poliție după ce soțul său a auzit-o vorbind în somn. Aceasta a furat și jefuit o persoană vulnerabilă, aflată în scaun cu rotile. Soțul a denunțat-o la poliție, scrie Liverpool Echo.

Ruth Fort a furat peste 7.000 de lire. Cu acești bani și-a dus familia într-o vacanță în Mexic.

Când a văzut că soția a început să cheltuie sume mari de bani, soțul Anthony, a intrat la bănuieli. După ce a auzit-o pe Ruth vorbind în somn despre fapta ei, i-a găsit în poșetă un card bancar care îi aparținea femeii pe care o îngrijea. Bărbatul nu a stat pe gânduri și a mers la poliție.

„Am avut un instinct la început. Dar apoi, când i-am găsit cardul bancar în geantă, am știut sigur. Mi s-a rupt inima. O iubeam mult pe Ruth, dar nu am putut să ignor ce a făcut. Mi-a fost silă că a putut să fure de la o persoană vulnerabilă și a trebuit să o reclam”, a declarat Anthony Fort pentru Liverpool Echo.

Cei doi s-au cunoscut în facultate. S-au mutat ulterior împreună, dar s-au căsătorit abia în 2010.

„Într-o seară, în august 2018, am luat-o pe Ruth de la muncă și mi-a spus că a dus-o la cumpărături pe una dintre femeile din cămin. A zis că femeia, care se afla în scaun cu rotile, avea 98.000 de lire în contul bancar. Atunci mi-am dat seama că trebuie să aibă acces la card și la codul PIN. Am început să mă îngrijorez, deși nu aveam de ce. Era doar un instinct”.

Anul trecut, fiind în vacanță cu familia în Mexic, soția sa a început să cheltuiască sume exorbitante, iar asta i-a dat de gândit.

Apoi, câteva luni mai târziu, bărbatul și-a auzit soția vorbind în somn.

„Mormăia ceva despre bani. Și când m-am trezit, am văzut geanta pe podea, cu câteva bancnote căzute din ea”, a spus el.

După ce a descoperit și cardul femeii cu dizabilități, bărbatul a pus lucrurile cap la cap și a mers la poliție. Ruth a fost condamnată la 16 luni de închisoare cu suspendare.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro