duminică 14 iulie 2024

A făcut infarct când a văzut factura la gaze

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Românii sunt îngenuchiați de facturile uriașe! Un brăilean a făcut infarct în momentul în care a văzut factura la gaze. La un apartament de două camere, bărbatului i-a venit de plată suma de… 2.002 de lei, adică de zece ori mai mult decât avusese de plată în luna anterioră. Evident, consumul nu fusese de zece ori mai mare decât luna precedentă, ci doar de două ori, potrivit spuselor bărbatului.

Chiar și ministrul economiei, Virgil Popescu, recunoaște hoția marilor furnizori. (Citește AICI declarația completă a oficialului)

Este de speriat, în sensul că, pentru un consum aproape dublu față de luna noiembrie, s-a emis acum o factură de 10 ori mai mare. Vă dau exemplul meu, pentru un consum de 91 metri cubi luna trecută s-au plătit 283 de lei, iar acum, la 190 de metri cubi, trebuie să plătesc 2.000 de lei. Cum să plătesc eu această sumă, să fac rată la bancă? Dar lunile viitoare? Ce ne așteaptă?”, a scris bărbatul publicaţiei locale infobraila.ro.

Acesta a mărturisit că a făcut infarct în momentul în care a văzut suma de pe factură.

„Sotia mea a chemat Salvarea, ca mi s-a facut rau cand vazut. Noi murim de foame in casa si astia isi bat joc de noi! Medicii mi-au zis ca am facut infarct de suparare. Noroc ca m-au dus la spital si mi-au dat ceva care a dizolvat, nu stiu eu exact, dar mi-au zis sa ma feresc de suparari. Cum sa ma feresc de nenoricirea care se abate peste noi in fiecare zi?!”, a mai spus acesta.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro