joi 30 mai 2024

Abuzurile făcute de primari pe bani publici. Polițiștii locali, în acțiune!

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Primarii fac abuz de funcție în aceste zile de campanie electorală pentru a-și consolida imaginea. Cu speranța că vor mai ocupa încă 4 ani fotoliul de edili, unii dintre aceștia jefuiesc la propriu bugetele locale.

Spre exemplu, primarul Ionel Boghiu din Nicorești, județul Galați, foloșeste Poliția locală să împartă prin comuna și să lipească în geamul magazinelor anunțuri împotriva contracandidatului său, scrie Ziare.com.

Edilul Sectorului1, Dan Tudorache, a cumpărat tablete pentru elevi și profesori, dar contractul a fost oferit fără licitație, scrie Hotnews. Suma totală se ridică la 76 de milioane de lei. DETALII AICI

Amintim și că angajați ai Primăriei Sectorului 5 au falsifica semnături pentru candidaturile lui Daniel Florea și Gabriela Firea.

Tot la Sectorul 5, mai multe utilaje de la salubritate au claxonat și i-au stropit cu substanțe dezinfectante pe participanții la o conferință de presă al lui Nicușor Dan.

De altfel, în Sectorul 5, panourile rivalilor lui Daniel Florea dispar peste noapte. Imagini AICI

Amintim și de celebrul caz de la Iași, din 2015, când primarul Gheorghe Nichita care i-a trimis pe polițiștii de la locală să-i spioneze amanta, pe Adina Samson.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro