Actorul George Mihăiță,  accident beat la volan

La 72 de ani, actorului George Mihăiță i s-a deschis un dosar penal, după ce a condus băut la volan, provocând un accident rutier. S-a întâmplat miercuri seara, puțin după ora 21.00, pe bulevardul Basarabia din Capitală.
„În jurul orei 21:20, conducătorul auto în vârstă de 72 de ani care se deplasa pe Bd. Basarabia, când ajuns în dreptul imobilului cu nr. 86 a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul staționat, lovind totodată și refugiul STB. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale”, a transmis Brigada Rutieră.
Imagini filmate de cei prezenți la fața locului găsiți aici:

„Reprezentația” acestuia de seara trecută s-a încheiat la INML, acesta fiind dus pentru recoltarea de probe biologice. Motivul a fost acasă că,  la testarea cu aparatul etilotest, concentrația acestuia în aerul respirat a depășit 1mg/l în aerul respirat. În consecință,  fapta conducătorului auto a intrat în sfera penalului. Din fericite, accidentul produs de Mihăiță nu s-a soldat cu victime, acesta intrând într-o mașină care staționa.

Comentează pe FACEBOOK