sâmbătă 20 iulie 2024

Alianță formată între USR, Forța Dreptei și PMP: ‘Vom fi surpriza cea mai mare’

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Conducerile executive ale USR, PMP şi Forţa Dreptei au aprobat formarea polului de dreapta în urma negocierilor din ultima perioadă, au precizat surse politice, potrivit News.ro. Anunţul oficial privind constituirea polului urmează să fie făcut luni, la Parlament.

Cele trei formaţiuni – USR, PMP şi Forţa Dreptei, au avut în ultima perioadă mai multe negocieri pentru constituirea polului de dreapta, ca o alternativă de dreapta la guvernarea PSD-PNL. În urma discuţiilor, s-a ajuns la un acord privind formarea polului de dreapta.

Deputatul Iulian Bulai (USR) a declarat recent că partidul său nu este la 12%, 13%, ci undeva sigur la 19%, iar dacă fac un pol de dreapta, împreună cu PMP şi Forţa Dreptei, ajung la 24%, bat AUR şi lasă PNL pe locul 4. ”Vom fi surpriza cea mai mare la alegerile europarlamentare”, a precizat Bulai.

În replică, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, afirma că devine tot mai evident că PNL rămâne singurul ax care poate coagula electoratul de dreapta iar USR e un partid care cade tot mai tare în irelevanţă şi, din acest motiv, devine tot mai furibund şi atacă pe oricine.

Stroe a mai spus că ”un partid care a căzut pe locul 4 şi al cărui preşedinte de partid nici măcar nu e în top 10 când vine vorba de încrederea românilor e un partid care se scufundă şi care se teme de posibilitatea de a nu trece pragul”.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro