duminică 3 martie 2024

Ambasadoarea Austriei, absentă de la întâlnirea cu Iohannis

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Un nou gest de sfidare al Vienei. Ambasadoarea Austriei a fost absentă, marți, la întâlnirea preşedintelui Klaus Iohannis cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene acreditaţi în România. În locul acesteia a venit un adjunct, potrivit News.ro.

Șeful statului, Klaus Iohannis, a organizat marți dimineață, de la ora 11, la Hotelul Athénée Palace Hilton, o întâlnire cu ambasadorii statelor membre ale Ununii Europene. 

Potrivit unei imagini publicate ulterior de Administrația Prezidențială, Ambasadoarea Austriei, E.S. Dna. Adelheid FOLIE a lipsit de la întâlnirea organizată de președinte. 

Amintim că șeful statului a dat, luni seară, la Palatul Cotroceni, prima reacţie după votul de respingere a aderării României în Schengen. Preşedintele a arătat că a fost dezamăgit şi supărat după ce a primit rezultatul acestui vot.

De asemenea, mai multe companii subordonate Ministerului Transporturilor au anunțat că vor să își mute conturile de la BCR, deținută de grupul bancar austriac Erste, la CEC, bancă la care statul e acționar majoritar.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro