luni 17 iunie 2024

Anamaria Prodan îl atacă iar pe Laurențiu Reghecampf

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img
Anamaria Prodan a lansat un nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Chiar dacă a susținut în nenumărate rânduri că a îngropat securea războiului, Anamaria Prodan lansează noi atacuri la adresa lui Laurențiu Reghecampf, cel care i-a fost soț mai bine de 15 ani.
Recent, Anamaria Prodan, a fost invitată în podcastul Ilnicăi Vandici, unde a făcut declarații subtile care păreau a fi adresate fostului său soț.
Vedeta a afirmat că în ziua de azi sunt puțini bărbați care își mențin adevărata demnitate și caracter, iar societatea este acum plină de bărbați fără scrupule.

„Cred că am nimerit într-o altă galaxie, între niște oameni care, chipurile, se bucură când sunt drogați, morți de beți, umiliți de genul ăsta de oameni sau femei, bărbați fără scrupule, fără demnitate, fără caracter, fără mândrie. Mă uit la bărbați cu milă. Au mai rămas atât de puțini bărbați în adevăratul sens al cuvântului. Uită-te la ei, își lasă familiile, copiii pe drumuri pentru… – și aici femeile astea vin și ele pe lume la fel, cea mai veche meserie de pe pământ e aia de prostituată, damă de consumație -, își lasă familiile și toată munca de o viață, cariere, măreție și putere pentru așa ceva.

De ce? Pentru că sunt suflete mici, nu au forță, nu au ceea ce trebuie unui bărbat, măreție. Eu spun că un bărbat când intră pe undeva trebuie să se facă liniște, când intră cu familia toată lumea trebuie să se uite cu admirație. Când intram eu cu familia mea, se făcea liniște. Cum se uită astăzi? La mine se face liniște, pe partea cealaltă sunt zâmbete, interviuri, bărbați care povestesc, râd, vorbesc.

Atunci, de ce te-ai răzbuna pe mine? De ce mi-ai deschide mie procese de calomnie? Asumă-ți! Vezi bărbați neasumați, bărbați fără nimic în pantaloni, acolo e beleaua. Că despre forță e vorba între o femeie și un bărbat. Menirea femeii nu este să fie bărbat, ea trebuie să aibă grijă de familie, să fie răsfățată, blândă. De unde? Că noi cumpărăm bărbaților”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit viva.ro, anunță romaniatv.net.

Pe lângă aceasta, Anamaria Prodan a afirmat că un bărbat care renunță la o femeie ca ea este un om slab.

”De ce un bărbat pleacă de lângă o femeie puternică, frumoasă, cu carieră, cu minte, cu imagine, de ce? Că e slab. De ce alege o femeie pe care au avut-o toți de la a la z, pe care toți o țin o oră, o consumă, o aruncă. Pentru că acolo se simt ei bărbați și buni.

Asta nu înțeleg ei… Dacă ajungi lângă o astfel de femeie, tu te-ai terminat pe viață. Nu mai ai respectul bărbaților, care au mai rămas, ești râsul acestor oameni, îți vei distruge carieră, viață, imagine forever, nu te vei mai putea ridica niciodată. Vei trăi cumva cu niște amintiri pe care ți le-a construit cineva cândva, pe care nu ai dat doi bani. Și o să ajungi să regreți acea persoană și să mori neica nimeni pe stradă.

Problema e că nu te întorci în punctul din care te-a luat persoana și te-a ajutat, te duci mult mai în spate”, a mai spus impresara.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro