vineri 14 iunie 2024

Coordonatorul GCS pleacă din Guvern

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Andi Manciu, coordonatorul Grupului de Comunicare Strategică și consilier al prim-ministrului României, și-a anunțat luni dimineața pleacarea din Guvern. GCS gestionează comunicarea privind evoluția epidemiei de COVID-19 în țara noastră.

„M-am hotărât să solicit eliberarea mea din funcție începând din 1 Mai. S-a făcut aproape un an și jumătate în care m-am ocupat în calitate de consilier de stat de coordonarea comunicării guvernamentale. O perioadă dificilă, încărcată, plină de provocări și de momente care îmi vor rămâne în minte pentru multă vreme de acum încolo. Acum e momentul să pun punct și alții să preia această responsabilitate. (…) Le transmit aprecierea mea celor din Direcția de comunicare a Guvernului, pentru faptul că au ținut pasul cu un ritm, uneori, infernal. De prea multe ori munca acestor oameni este văzută ca un dat, ceva ce vine de la sine. Nu este așa! Acolo în spate sunt persoane care zilnic sunt preocupate să facă lucrurile să funcționeze, și prea puțini le realizează sau apreciază eforturile”, a scris Andi Manciu pe Facebook.

Ulterior, președintele PNL, Ludovic Orban, a spus că Andi Manciu se va întoarce în partid și apoi ar urma să ocupe funcția de responsabil cu presa.

 

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro