sâmbătă 13 aprilie 2024

Angajații Dacia ies în stradă

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Aproximativ 5,.000 de salariaţi ai Dacia ies, joi, la un protest faţă de nerespectarea promisiunilor guvernamentale privind modificarea legislaţiei muncii. Acţiunea va avea loc la Mioveni.

Protestul va avea loc între orele 13.00 şi 14.00, în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Mioveni. La protest se vor alătura și angajații uzinei Ford.

Principalele nemulțumiri constau în nerespectarea promisiunilor guvernamentale privind modificarea legislaţiei muncii. De asemenea, angajații sunt nemulţumiţi şi de lipsa măsurilor de plafonare a facturilor la energie

”Joi, 17 noiembrie, membrii Sindicatului Autoturisme Dacia organizează un miting de protest. Aproximativ 5 mii de angajaţi ai Uzinelor Dacia vor ieşi în stradă”, a transmis, luni, Blocul NAaional Sindical.  

Sursa citată a precizat că principalele nemulţumiri sunt legate de nerespectarea promisiunilor guvernamentale privind modificarea legislaţiei muncii. 

”De asemenea, membri BNS sunt nemulţumiţi şi de lipsa măsurilor de plafonare a facturilor la energie”, au mai transmis sindicaliştii.  

Manifestaţia va avea loc între orele 13.00 şi 14.00, în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Mioveni. 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro