miercuri 29 noiembrie 2023

Arafat și incendiul de la Constanța

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Șeful DSU Raed Arafata a declarat vineri, în conferință de presă că „Tragedii, din păcate, se întâmplă”. Șapte oameni internați în secția ATI COVID a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța au murit. Cauza: un incendiu.

„Dacă statul român nu funcționa, astăzi nu se ajungea în câteva minute, nu se stingea incendiul, nu se făcea tot ce s-a făcut. Tragedii, din păcate, se întâmplă. Statul încearcă să facă absolut tot ce este posibil și are obligația să facă tot ce este posibil. Dar faptul că o tragedie se întâmplă – nu știu dacă asta înseamnă că statul nu funcționează”.

Șeful DSU spune că problemele birocratice ar fi trebuit să fie rezolvate „mai repede”.

Arafat declară:

„La momentul în care o tragedie a avut loc, un întreg mecanism care a implicat mai multe instituții, mai multe județe, a funcționat. Altfel, ar fi însemnat că arde acolo și nimeni nu vine să stingă. Asta ar însemna ca statul să nu funcționeaze”.

Arafat declară că spitalul ars funcționa de 14 ani fără autorizație de securitate la incendiu. Primăria Constanța a tăiat anul acesta proiectele pentru obținerea autorizației de securitate la incendiu pentru Spitalul de Boli Infecțioase. Acestea se află în subordinea Primariei.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro