Asfaltare ”în stil românesc” în Sectorul 6, pe o ploaie torențială

Asfaltare ”în stil românesc” în Sectorul 6, pe o ploaie torențială

Se apropie alegerile, iar politicienii se întrec in idei cu care să impresioneze electoratul. Este și cazul primarului de la Sectorul 6 al Capitalei, Gabriel Mutu. Acesta a dat ordin de asfaltare pentru o strada în Sectorul 6, fără a ține cont de vremea rea din aceste zile. Astfel că, muncitorii asfaltau e zor în timp ce afară se pornise o adevărată furtună.

Imaginile au fost făcute publice de conilierul general Ciprian Ciucu, pe Facebook.

Asfaltare în Sectorul 6

Dacă torni asfalt pe ploaie acesta va ține doar până la iarnă pentru că apa se va transforma in gheață, se va dilata și asfaltul va CRĂPA! Domnule Mutu! E la mintea cocoșului. Acest clip este de vineri, de pe Bulevardul Timișoara. Graba strică treaba. De mântuială. Eu știu că după 4 ani de stat degeaba, graba să arăți ceva acolo, orice e mare. Dar nici chiar așa…#sectorul6 #București

Publicată de Ciprian Ciucu pe Duminică, 14 iunie 2020

Nu este prima oară când în sectorul 6 au loc proiecte de infrastructură controversate. În urmă cu ceva vreme, primarul Gabriel Mutu a scos copacii înfloriţi de pe Bulevardul Iuliu Maniu pentru a-i înlocui cu stâlpişori de iluminat. O decizie ce nu a fost deloc pe placul locuitorilor.

Comentează pe FACEBOOK