vineri 21 iunie 2024

Audieri și dosare penale, după alegerile din Sectorul 1. Anunțul lui Vela

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat, joi, că 23 de persoane care au semnat şapte procese verbale privind alegerile din Sectorul 1 vor fi audiate pentru stabilirea corectitudinii completării lor.

„Primul eveniment a fost înregistrat la MAI în baza unei sesizări la 112. Astfel, MAI a înaintat către Parchetul Sectorului 1 un dosar la care lucrează doi procurori, împreună cu colegi din MAI, şi din cele 473 de procese verbale, şapte sunt analizate, iar 23 de persoane care au semnat respectivele şapte procese verbale, din partea tuturor partidelor, vor fi audiate, având în vedere că aceste procese verbale pot fi analizate în legătură cu corectitudinea completării lor”, a spus Vela, într-o declaraţie de presă susţinută la sediul MAI, potrivit Agerpres.

În legătură cu imaginile care ilustrau persoane căutând prin sacii cu voturi din Biroul Electoral al Circumscripţiei Electorale Sector 1, Vela a precizat că MAI s-a autosesizat.

La alegerile locale de duminică au fost sesizate 1.128 de evenimente, dintre acestea 461 fiind neconfirmate, iar în 279 de cazuri au fost întocmite şi trimise spre parchete dosare penale.

În România lui 2020, țară UE și NATO, priviți cum s-a ajuns să se păzească votul oamenilor. Mascații au stat acolo toată noaptea..

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro