marți 6 iunie 2023

Barna, atac la PNL: Vedem voturi surprinzătoare

CITEȘTE ȘI:

spot_imgspot_img

Liderul USR, Dan Barna, susține că votul din comisii pentru desființarea pensiilor speciale nu este asumat de coaliția de guvernare, menţionând că au existat „voturi suprinzătoare” în acest sens în comisiile parlamentare.

„Este o iniţiativă în Parlament, vedem voturi cel puţin surprinzătoare în comisiile parlamentare. USR PLUS rămâne consecvent pe acest mesaj, îl voi transmite şi în această seară la coaliţie. Lupta cu pensiile speciale înseamnă, piesă cu piesă, destructurarea acestui sistem de beneficii şi clientelisme foarte adânc înşurubate şi înţepenite în legislaţia naţională”, a precizat Barna la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

Amintim că USR a acuzat, joi, parlamentarii PNL, UDMR şi PSD că nu au susţinut la Comisia pentru drepturile omului un aviz pozitiv la proiectul privind desfiinţarea pensiilor speciale pentru aleşii locali.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, liderul PNL, a declarat vineri că în prezent nu se plătesc pensii speciale pentru primari, menţionând că el, în mandatul de premier, şi Guvernul Cîţu au prorogat intrarea în vigoare a prevederilor în acest sens a Codului administrativ.

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro