Barna l-a „felicitat” pe Ciolacu: Și Iliescu e invidios

Videpreședintele USR, Dan Barna, l-a „felicitat” pe Ciolacu: „Aţi reuşit ceea ce nici Ion Iliescu nu a reuşit: aţi scos PNL din istorie şi l-aţi pus la buzunarul de la piept al PSD”, a spus acesta, joi, înainte de votul de învestitură al Cabinetului Ciucă.

”Domnule Ciolacu, încep prin a vă felicita pentru achiziţie. Nu e puţin lucru să scoţi PNL de la guvernare, din vioara 1, şi să îl bagi înapoi ca anexă a PSD.

Nu e chiar de colo să convingi echipa câştigătoare să smulgă înfrângerea din ghearele victoriei pentru că asta au făcut în aceste zile colegii din PNL, din echipa câştigătoare, au aruncat senin pe geam rezultatul alegerilor de anul trecut şi s-au încolonat cuminţi în spatele partidului dumneavoastră

Aţi reuşit, domnule Ciolacu, ceea ce nici Iliescu nu a făcut: aţi scos PNL din istorie şi l-aţi pus în buzunarul de la piept al PSD.

De ce nu l-aţi chemat pe Liviu Dragnea, că e liber de contract, să-i daţi Ministerul Justiţiei?”, a afirmat Dan Barna în discursul său din Parlament.

El a spus că nu ste prima dată când PNL și PSD găsesc „afinităţi neaşteptate”, dar este prima dată când „PNL, de bunăvoie şi nesilit de nimeni, predă guvernarea şi odată cu ea urma de demnitate pe care o mai aveau”.

 

 

Comentează pe FACEBOOK