miercuri 28 februarie 2024

Băsescu anunță încheierea erei PSD în Capitală

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Traian Băsescu salută inițiativa PNL de a-l susține pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei. Europralemntarul PMP este de părere că PSD poate pierde, pe lângă primăria generală, și primăriile de sector, dacă partidele de dreapta stabilesc candidați comuni.

Totodată, Băsescu spune că în aceste condiții renunță la candidatură, deși nu avea o intenție serioasă de a intra în cursă.

”Sper că și USR – PLUS vor reacționa inteligent la această mișcare. Eu tot spun, de câteva luni, că Nicușor Dan poate reprezenta partidele de drepta. PNL a decis să nu mai vină cu perdanți, iar lucrurile merg spre bine. Dacă ne dă Dumnezu minte la toți și facem candidaturi în bloc pentru candidații dreptei, PSD pierde și sectoarele. O alianță PNL, PMP, USR nu are cum să piardă.

Eu m-am jucat puțin pentru a stimula partidele să găsească o soluție. Eu candidam ca să îmi salvez partidul. E soluția pe care o așteptam. Nicușor Dan e bine poziționat, în sondaje, fără a fi cel mai bine poziționat, la fel cum era și Rareș Bogdan. El va putea să strângă toate partidele, el este neutru”, a declarat Traian Băsescu, la Digi 24.

 

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro