spot_imgspot_img
sâmbătă 25 iunie 2022
spot_imgspot_img

Batjocură la CJ Ilfov: ședință publică la volanul mașinii

Must read

spot_img

Deși ziua de 22 decembrie este una lucratoare, cei de la Consiliul Județean Ilfov par să fie cu gândul la vacanța de Crăciun. Dacă ar fi doar cu gândul, tot ar fi bine. Dar oamenii sunt și cu fapta în cu totul altă parte decât la locul de unde își iau salariu. Jurnalist.ro vă prezintă o serie de imagini ce descriu perfect batjocura celor de la CJ Ilfov față de muncă și de cei care i-au votat. Ședința de Consiliu ce ar fi trebuit să se desfășoare miercuri, 22 decembrie, de la ora 13 s-a bucurat de participarea fizică a doar 3 consilieri. Alți vreo 20 de consilieri s-au alăturat dezbaterilor prin sistemul Online. Nă vă închipuiți însă că erau cumva în telemuncă! Oamenii își vedeau liniștiți de problemele personale și bifau în același timp prezența la ședința CJ.

După cum puteți observa, una dintre ferestele videoconferinței este din sala de Consiliu Județean, acolo unde sunt doar 3 persoane. Scaunul președintelui Hubert Thuma este gol. Nici nu ne-am fi așteptat ca ditamai președintele să piardă timpul la ședința Consiliului. Vin Sărbătorile, iar omul are treabă.. Sfidător este că 3 dintre persoanele înscrise pe platforma Online sunt în mașină, unele chiar la volan! Făcând slalom prin jungla din trafic, acestea și-au făcut timp să bifeze și prezența la ședință. Apropo, pentru cei ce nu știu, consilierii județeni primesc bani pentru participarea la acele ședințe. Deci ce e mai frumos decât să încasezi bani publici, în drum spre rude, spre cumpărături sau conducând să-ți iei copii de la Școală..

Nici restul celor prezenți pe platforma Online nu par cocoșați de muncă. Avem participări din bucătărie sau de pe canapeaua unui living. Nimic nu aduce cu solemnitatea unui birou dintr-o instituție publică.

Dincolo de modul în care înțeleg acești bugetari să presteze pentru salariile lor, imaginile ar trebui să-i ajute pe toți românii, dar mai ales pe cei din Ilfov. Deși alegerile sunt departe, e important ca alegătorii să știe cum se spetesc cei pe care i-au votat.. Până la alegeri, să le urăm totuși Sărbători liniștite!

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
" "
- Publicitate -spot_img
spot_img
spot_img

Jurnalist.ro