luni 17 iunie 2024

Berceanu, despre PNL: PNŢCD a dispărut şi să ştiţi că lucrurile se pot repeta

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Fostul ministru al Transporturilor, liberalul Radu Berceanu, a ieșit din nou în spațiul public pentru a aduce o serie de acuzații extrem de dure chiar la adresa PNL. Berceanu spune că partidul nu mai are conducere, proiecte, oameni și se îndreaptă spre un scor electoral cu o singură cifră. Totodată, acesta a atras atenţia că PNL poate avea soarta PNŢCD.

„Domnul preşedinte Iohannis, l-am votat de două ori, dar este în ultima vreme decuplat de tot de ceea ce scrie prin Constituţie, pe acolo de zice că preşedintele mediază între stat şi societate. Probabil că între statul Tanzania şi societatea de maasai că altfel, pe aici când au fost nişte probleme, eu nu prea l-am auzit, poate că… Faptul că dumnealui nu mai e foarte interesat aşa de România, de nimic, asta e, un om mai  comod.

(…) PNL are alegeri, vreo 4 bucăţi la anul şi mie mi se pare că sunt foarte nepregătiţi. Nu au candidaţi, nici de preşedinte, nici de primar de Bucureşti. Mie mi se pare că stau foarte rău. Şi cred că e momentul, aşa, destul de întârziat, dar e momentul să se trezească şi să se  gândească că… uite, Blaga văd că o să fie şef de campanie, noi am mai văzut un film în care a dispărut PNŢCD şi să ştiţi că lucrurile se pot repeta.

(…) Ei pot să ajungă la cel de-al patrulea rând de alegeri de anul viitor, să ia un scor cu o singură cifră”, a declarat Berceanu, duminică seară, la Prima News, potrivit news.ro.

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro