luni 17 iunie 2024

Bode: Ciucă, opțiunea liberalilor pentru prezidențiale

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, secretar general PNL, afirmă că partidul din care face parte „e capabil să de viitorul preşedintele al României” şi, în momentul de faţă, Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, este opţiune pentru candidatura la funcţia supremă în stat.

„PNL îşi propune să guverneze bine România şi în acest an şi anul viitor, să obţinem un scor bun la alegerile de anul viitor, astfel încât să guvernăm România şi după 2024”, a afirmat, potrivit Agerpres, ministrul de Intterne Lucian Bode.

 Liderul liberal a mai precizat că opțiunea partidului pentru candidatura la prezidențiale este Nicolae Ciucă, actualul premier, care părăselte guvernul odată cu rocada PNL-PSD.

 „Trebuie făcută întocmai şi la timp – aşa cum scrie protocolul – până la 1 iunie. Sunt convins că şi noi, şi partenerii de coaliţie ne vom valida ceea ce ne dorim să avem în urma acestei rocade la guvernare”, a mai spus Bode, arătând că vor exista cu siguranță discuții în forurile de conducere săptămâna viitoare, urmând ca liderii Coaliției să agreeze deciziile din structurile de conducere. 

„Ne propunem ca anul viitor să avem un candidat care să dea preşedintele României pentru următorii 5 ani. Un candidat cu şanse să câstige Presedinţia României. Astăzi preşedintele PNL este opţiune pentru a candida la funcţia de preşedinte al României. (…) Eu am spus de fiecare dată că, pentru mine, este importantă direcţia în care va merge România. Pentru mine e important ca PNL să rămână la guvernare şi după 2024 (…). În aceste conditii eu voi rămâne în viitorul Guvern dacă PNL va dori acest lucru, dacă preşedintele României şi presedintele PNL îmi vor acorda sprijin”, a mai spus Lucian Bode. 

Totodată, liberalul a punctat că „anul viitor, PNL e capabil să guverneze” și „e capabil sa candideze pe liste proprii şi să dea viitorul preşedinte al României”

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro