miercuri 28 februarie 2024

Bogdan către Dragnea: Zău, mă? Firea e protejata matale

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, are o reacție virulentă la adresa lui Liviu Dragnea, după ce șeful SPD s-a plâns că tremură de frig în celula sa de la Penitenciarul Rahova.

Liderul liberal îl întreabă pe fostul lider social-democrat dacă este în regulă ca „bucureștenii să îngheațe în case din cauza protejatei sale”, Gabriela Firea, care de aproape patru ani cheltuie bugetul Primăriei Capitalei pe evenimente și petreceri, dar fără a-și pune problema schimbării țevilor vechi de zeci de anid e zile.

„Citesc că Dragnea acuză șefii închisorii că l-au lăsat intenționat să înghețe în celulă. Zău, mă? Dar bucureștenii care îngheață în case din cauza protejatei matale?

E urât la închisoare? Dar când bagi mâna până la cot în banii copiilor nu e urât?”, se arată pe pagina de Facebook a lui Rareș Bogdan.

Amintim că Dragnea s-a plâns conducerii penitenciarului că a stat în frig, după avaria produsă, în weekend, în Capitală. Mii de bucureșteni din mai multe sectoare au fost nevoiți să îndure frigul și lipsa apei calde din această cauză.  

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro