sâmbătă 20 iulie 2024

Boloș are zilele numărate la Finanțe: ‘Ne-a enervat pe toți’

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Marcel Boloș ar avea zilele numărate la conducerea Ministerului de Finanțe după ce a generat nervozitate în conducerea PNL, dar și nemulțumirea premierului Ciolacu prin modul în care a comunicat despre măsurile fiscale, potrivit surselor citate de Libertatea.

Reprezentanții coaliției susțin că ministrul Boloș „va pleca din Guvern în scurt timp”. Mai exact, liberalii urmează să ia o decizie privind remanierea după angajarea răspunderii Guvernului asupra pachetului privind măsurile fiscal-bugetare și de reducere a cheltuielilor din aparatul administrativ.

Surse de la Palatul Victoria iau în calcul și varianta unei demisii a ministrului după trecerea legislației care a generat multă nemulțumire.

Mai mulți lideri PNL sunt „furioși” din cauza modului în care ministrul Marcel Boloș a comunicat măsurile fiscal-bugetare negociate la Palatul Victoria, dar și la Bruxelles. 

Dorința lor este ca ministrul să-și dea demisia de la Finanțe.

„Nu ne mai răspunde la telefon. Îl rugăm zile întregi să ne trimită un rezumat al măsurilor fiscale și nu o face. Ne spune să citim interviurile date în presă. Nu se poate așa ceva, partidul nu a văzut măsurile fiscal-bugetare până nu au fost puse în dezbatere publică. Am ajuns să ne rugăm de propriul ministru să ne informeze?”, susțin surse din conducerea PNL și din Guvern.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro