duminică 26 mai 2024

Boloș și-a făcut cruce după ce a văzut birourile angajaților: Doamne ferește!

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloş, şi-a făcut cruce şi a spus de câteva ori ”Doamne fereşte” după ce a văzut birourile angajaților din mai multe instituţii din subordine pentru a vedea condiţiile în care lucrează.

La Trezorerie s-a dus cu cafea, după ce cu o zi înainte fusese invitat de către angajaţii instituţiei. La ANAF Sector 3, angajatele dintr-un birou i-au arătat că au birouri din 1997, printează documente cu o imprimantă care oficial a fost casată şi nu au hârtie. ”Doamne fereşte”, a spus în repetate rânduri ministrul, făcându-şi cruce, scrie news.ro.

”Nu pot să mai stau cu biroul ăsta, uitaţi-l cum atată. Este din 97 biroul ăsta. Este de la înfiinţarea Trezoreriei”, ia-au spus angajatele dintr-unul dintre birourile vizitate.

”Scaunele sunt ale noastre. Sunt cumpărate de noi, să ştiţi”, mai spun angajatele, moment în care ministrul îşi face cruce.

De asemenea, angajatele îi arată imprimanta pe care lucrează: ”Scrie pe ea casată, vedeţi?!”

”Nu pot să cred! Astea sunt lucruri pe care n-ar trebui să le văd în cea mai…”, a fost replica ministrului.

”Nu mai avem hârtie”, i-a semnalat o altă angajată.

”Cum nu aveţi hârtie, Doamne, iartă-mă?!”, a mai afirmat ministrul.

Angajata îi mai spune ceva, iar ministrul îşi face o nou cruce: ”Doamne fereşte!”.

Foto Inquam Photos Octav Ganea

Vineri dimineaţă, Marcel Boloş s-a dus la Trezorerie cu cafea, după ce cu o zi înainte a fost invitat de către salariaţii acestei instituţii să vadă cum se lucrează.

Boloş a afirmat că vrea să vadă la faţa locului condiţiile şi să aibă o discuţie aşezată cu oamenii.

Ministrul Finanţelor a dat asigurări, în contextul protestului, că toţi îşi primesc salariile şi nu vor fi probleme cu plăţile. „Un lucru cu care le-am spus însă că nu sunt de acord şi pe care îl voi susţine în continuare este ca angajaţii cu venituri foarte mari să primească şi diferite beneficii suplimentare, la care omul de rând nu ajunge nici să spere”, a adăugat Boloş.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro