luni 25 septembrie 2023

Budăi, înainte de negocierile cu profesorii: Bani nu sunt

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat, luni, înainte de discuţia cu sindicatele din educaţie că „întotdeauna, bani nu sunt” și că nu știe dacă „discuțiile cu mine vor închide greva”.

”Practic, ce s-a decis este ca începând de astăzi să discutăm aplicat pe grila propusă de tot sistemul de educaţie, care să facă parte integrantă din următoarea lege de salarizare care va fi ulterior discută în comisie tripartită, cu Banca Mondială şi cu Comisia Europeană. Sunt practic propunerile venite din partea lor şi noi trebuie să încorporăm acele propuneri în viitoarfea lege”, a spus ministrul Muncii.

Marius Budăi a precizat că nu se va discuta doar cu educaţia, la ora 16.00 fiind discuţii şi cu cei din sănătate, iar de mâine (marţi,nr) vor face programări astfel încât şi săptâma aceasta şi cealaltă, pe lângă discuţiile care au fost până acum.

”Totdeauna bani, dacă vrem să o spunem, nu sunt, dar noi trebuie să ajungem de aşa natură şi asta înseamnă dialogul social, să găsim varianta cea mai corectă pentru toată lumea.

La Ministerul Muncii noi ne încadrăm spre a lucra tehnic, dar trebuie și un alt minister și toată coaliția să discute. Eu fac tot posibilul ca ministru al Muncii, să discutăm pe legea salarizării. Nu știu dacă neapărat discuțiile cu mine vor închide greva. Nu la Ministerul Muncii se decide orice cheltuială pe bugetul general consolidat din România”, a declarat ministrul Muncii”, a completat el. 

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro