luni 17 iunie 2024

Buget “spiritual” la Voluntari: În ce investește Pandele banii cetățenilor

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Bugetul orașului Voluntari pentru 2023 este considerabil, depășindu-l pe cel al Județului Ilfov: 94 de milioane de euro, față de 84 de milioane de euro cât are Consiliul Județean.

Din acești bani de care dispune Primăria Voluntari, condusă de Florentin Pandele, puțin peste 13 milioane de euro se vor duce în investiții, scrie Buletin de București.

Din cei 13 milioane de euro, Pandele dă mare parte către lăcașuri de cult. 

Astfel, 2,5 milioane de euro pentru pentru “Cultură, recreere și religie”, iar învățământul, edicația și serviciile de dezvoltare publică primesc doar 2 milioane de euro.

Investițiile prevăzute la “Cultură, recreere și religie” țin de catedrala Sf. Parascheva din localitate, al cărei “ctitor” este primarul Florentin Pandele. Pentru amenjarea interioară și pictura murală, din banii voluntărenilor vor fi achitați peste 2,2 milioane de euro. Mai mult, pentru “mobilier bisericesc” sunt alocați aproximativ 200.000 de euro.

Asta în timp ce capitolul “modernizarea și reparația străzilor” primește puțin peste 800.000 de euro iar Centrul Medical de Urgență primește doar 23.000 de euro.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro