„Burse pentru elevii de 7 și 8”, soluția PSD pentru educație

PSD le promite burse elevilor cu note de 7 și 8. Aceasta este soluția liderilor social-democrați din Buzău pentru criza din Educație.

“Degeaba dai o bursa unui elev de 10 când 70-80% sunt mediocri sau submediocri”, afirmă primarul municipiului resedință de județ, PSD-istul Constantin Toma, potrivit g4media.ro

Într-un material de campanie al PSD Buzău scrie că: „dacă până acum an de an au fost premiați elevii care fac excelentă în învățământ, mulți dintre aceștia alegând la final de carieră educațională să studieze în străinătate, purtând și riscul de a deveni fideli țărilor de adopție, primarul municipiului Buzău, Constantin Toma aduce în atenție elevul de nivel mediu pentru care vor fi alocate burse astfel încât și acesta să studieze iar familia să-și permită să îl păstreze în școală, pentru că în cele din urmă să acceadă către vârful ierarhiei. Ȋn bugetul din 2021 al Primăriei Municipiului Buzău vor fi cuprinse sumele necesare pentru că elevii din oraș să primească bursele care fac pionierat în țara „.

De asemenea, materialul electoral al PSD Buzău are atașată și o declarație audio a primarului Constantin Toma care spune: “Degeaba dai o bursă unui elev de 10 când 70-80% sunt mediocri sau submediocri iar această mediocritate se datorează faptului că multe familii nu își dau interesul pentru copii sau nu au condiții acasă pentru a ține un copil la școală. Va face parte din bugetul anului viitor și va fi una din priorități educația și cultură pentru că degeaba asfaltam și facem tot dacă nu punem bază pe educație”.

Comentează pe FACEBOOK