duminică 10 decembrie 2023

Buzatu, criză de furie: ‘Mor de draci / Dumnezeirea mamii lor, mă duc să-i bat’

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Apar noi detalii din dosarul în care Dumitru Buzatu a fost arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant în timp ce lua mită 1,25 milioane de lei de la un afacerist clujean.

În motivarea deciziei de arestare ies în evidență presiunile pe care le făcea Buzatu asupra funcționarilor care se ocupau de proiectele finanţate din fonduri europene, potrivit Hotnews.

Mai exact, Buzatu le cerea subordonaților să acționeze cât mai repede pentru a debloca banii pe care CJ Vaslui trebuia să îi deconteze lui Savin pentru lucrări, pentru ca el să primească 10% din valoarea cotractului.

„Băi, dar să le facă mai repede, futu-i Dumnezeirea mamii lor, astăzi și mâine, dimineață că… cred că treʼ să mă duc să-i bat într-o zi!/ … să mergem mai departe olecuțică!)”.

„Vezi unde-i supervizorul, băi prietene care-i problema, că am făcut toate astea de 70 de ori drumul ăsta, du-te, adă-l încoace! Le semnezi? Nu le semnezi? Când să le aștept aici ca să …? Că turbez eu că în fiecare zi discut treaba asta și nu mai pot! Fii te rog drăguț și.. !”.

„Bine, Vali, urmărește alea acolo și îmi comunici rapid vreau să se închidă povestea aia cu plățile acolo, din niște motive că dacă nu clarificăm acolo.,…dar nu pot să-ți spun acuma ce vroiam să-ți spun… că dacă nu clarificăm, s-ar putea să avem mari probleme din cauza evoluției situației dincolo la…executant.)”.

„Nu mai.. nu, nu mai știu ce să mai… ce să mai cred! Este .. ! Pi…a mamii ei de instituție și de tot dacă aici noi nu .. nu putem să-i controlăm pe ăștia. Nu știu ce se întâmplă!)”.

„Îl chemi încoace ca să vorbesc eu cu el! Tu-i Dumnezeirea mamii lui de ungur prost! Mă mai aude cineva poate și mă mai dă la comisia asta anti-discriminare.. ! Da?)”.

„Futu-i Dumnezeirea mă-sii de treabă astăzi și mâine dimineață, știi? Așa spune-le.. ! Nu mai ..cu calm, măi, a zis că mâine la ora 9 el vine să vadă acolo că treʼ să semnez referatele. Nu?)”.

„Am satisfacția să aud?”.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro