duminică 14 iulie 2024

Camera Deputaților cumpără limuzine de protocol 4×4

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Camera Deputaților, prezidată de liderul PSD Marcel Ciolacu, își va înnoi parcul auto cu 59 de autoturisme. Între acestea, și patru limuzine de protocol 4×4.

Autoturismele sunt împărțite în două loturi astfel:

  • – primul: – 55 de autoturisme 4×4 diesel, cu o putere de minim 115 CP și o viteză maximă de cel puțin 150 km/h, cu o cutie de viteze manuală, cu 6+1 trepte. 
  • – al doilea: 4 autoturisme de protocol (berlină în 3 volume pe benzină), tracțiune integrală 4×4, cutie de viteze automată, putere minim 200 CP. 

Camera Deputaților a comunicat atât mărcile de autoturisme cumpărate, cât și prețul fiecăreia dintre acestea, la solicitarea Hotnews.

„În cursul anului 2022 au fost achiziționate un număr de 4 autoturisme de protocol, marca Audi, model A4, pe benzină, în valoare de 199.920 lei/autoturism, livrate de Porsche România și, respectiv, un număr de 55 autoturisme marca Duster, cu tracțiune 4X4, pe motorină, în valoare de 91.558,60 lei/autoturism, livrate de Renault Commercial Roumanie SRL.

Precizăm că, cele 4 autorturisme marca Audi A4 vor fi folosite doar pentru acțiunile de protocol și reprezentare ale Camerei Deputaților, exclusiv pentru transportul delegațiilor străine. Ambele achiziții au fost efectuate prin licitație publică, conform legislației în vigoare.”, se arată în răspunsurile Camerei Deputaților.

Livrarea autoturismelor trebuie să se facă nu mai târziu de 20 decembrie 2022, conform datelor din caietul de sarcini.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro