miercuri 6 decembrie 2023

Cântăreaţa Lidia Buble, condamnată la închisoare

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Cântăreaţa Lidia Buble a fost condamnată joi de Tribunalul Bucureşti la un an închisoare cu suspendare, în dosarul în care a fost trimisă în judecată de DIICOT pentru că a mituit doi polițiști de la Brigada Rutieră Bucureşti.

Totodată, magistrații o obliugă pe Lidia Buble la muncă în folosul comunității.

De asemenea, aceasta trebuie să respecte un set de reguli: să anunțe dacă pleacă mai mult de 5 zile de acasă, să spună dacă-și schimbă domiciliul, să comunice schimbarea locului de muncă, să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă, să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti.

Conform DIICOT, în 15 februarie 2021, în intervalul orar 02.32 – 03.11, doi poliţişti de la Rutieră au cerut şi primit mită 900 lei de la Lidia Buble, pe care au oprit-o în trafic pentru un control de rutină.

Lidia Buble le-a dat bani celor doi poliţişti pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest, dar şi pentru a nu fi amendată întrucât nu avea asupra sa declaraţia pe proprie răspundere necesară pentru deplasarea pe timp de noapte, în condițiile în care era stare de alertă pe fondul pandemiei COVID-19.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro