luni 25 septembrie 2023

Care e starea românului infectat cu CORONAVIRUS

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Bărbatul din Gorj confirmat cu coronavirus se simte bine, acesta fiind doar purtător al virusului și nu primește tratament în acest moment, a anunțat, joi, medicul Adrian Streinu Cercel.

„Persoana este ok, este bine, avem de a face cu un purtător de coronavirus. Când vom avea două teste negative consecutive, va fi lăsat la domiciliu. În momentul de faţă e sănătos, dar e purtător de acest virus” a spus profesorul doctor Adrian Streinu Cercel.

Coronavirusul se află pe Terra înainte de apariţia omului, spune Cercel, însă „din când în când” suferă mutaţii şi se reactivează.

„Avem în momentul de faţă şi medicaţie pe care am împrumutat-o de la programul de HIV (…) şi speranţa unor alte medicamente care vor veni cât de curând”, a precizat Streinu – Cercel.

Românul infectat cu noul coronavirus are 25 de ani și locuiește în comuna Prigoria, județul Gorj.

Cercel a infirmat zvonurile potrivit cărora tânărul ar lucra la un restaurant.

“Lucrează într-o hală cu metale”, a spus medicul.

Italianul a mers la şeful bărbatului în hală şi aşa s-ar fi infectat.

Reamintim că un italian în vârstă de 71 de ani, cu reşedinţa în oraşul Cattolica (regiunea Emilia Romagna din Italia), recent întors din România în țara sa, a fost diagnosticat cu coronavirus. El este internat la spitalul din Rimini, iar starea sănătăţii sale nu este gravă.

Italianul s-a aflat în România în perioada 18-22 februarie, unde le-a vizitat pe rudele soției sale, care este româncă, și a avut mai multe întâlniri de afaceri.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro