miercuri 28 februarie 2024

Ce aleg să facă tinerii la prima întâlnire

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Tinder a făcut o analiză printre utilizatorii săi din Germania. Din ce în ce mai mulți tineri singuri renunță la alcool la prima întâlnire și se întâlnesc la activități culturale sau în aer liber, în loc să se întâlnească în localuri.

Analiza a fost făcută la profilurile utilizatorilor cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani. Această grupă de vârstă reprezintă principalul grup țintă al aplicației la nivel mondial. Ei reprezintă jumătate din totalul membrilor, a precizat o purtătoare de cuvânt.
„Picnic”, „karaoke” și „muzee” au crescut ca solicitări de întâlniri. „Întâlnirile clasice la cină în restaurante și chiar și alcoolul sunt scoase din discuție”.

 

72% dintre utilizatori au spus că beau doar ocazional sau chiar deloc la o întâlnire, arată analiza citată de dpa.

Printre subiectele abordate de tineri se numără schimbările climatice, costurile de încălzire, feminismul și sănătatea mintală, conform Mediafax.

Lansată în 2012, aplicația Tinder a făcut din așa-numitul swipeing un fenomen de masă. Utilizatorii văd profiluri cu fotografii, iar dacă plac pe cineva, glisează spre dreapta, dacă nu, glisează spre stânga. Dacă ambele persoane se plac, se creează un „match”- o asa zisă potrivire.

 

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro