vineri 14 iunie 2024

CEC Bank: credit care te protejaza fata de cresterea dobanzii

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

CEC Bank, banca statului roman, vine in intampinarea clientilor cu un produs prin care acestia din urma sunt protejati in primii 5 ani fata de cresterea dobanzilor pe piata. Este vorba de creditul ipotecar in lei, cu dobanda fixa. Altfel spus, te poti muta in casa noua si sta fara grija fluctuatiilor de dobanda de pe piata.

Produsul celor de la CEC inseamna o finantare de 5.55% pe an si rate fixe in perioada indicata. Exista posibilitatea de refinantare a altor credite ipotecare sau imobiliare. Apare insa intrebarea, ce se intampla din anul al 6-lea de finantare. Ei bine, cei de la CEC au pus pe site-ul lor un grafic de rambursare extrem de sugestiv si pe intelesul tuturor.

 

Din anul 6 dobanda este variabila: IRCC + 2,30 % pe an cu virare venituri sau IRCC + 2,50 % pe an fara virare venituri. Comisionul de analiza este 500 de lei, cel de administrare 0,04 % aplicabil lunar la soldul curent al creditului, iar comision de rambursare anticipata nu exista.  Durata maxima posibila este de 35 de ani, iar avansul propriu trebuie sa fie de minim 15 procente. Clientii CEC pot obtine prin acest instrument bancar sume de pana la 2.800.000 lei.

Persoanele interesete pot aplica pentru creditul ipotecar la orice sucursala CEC Bank.

 

Avantaje pentru clientii cu salariul virat la CEC

 

Romanii care isi primesc lunar salariile intr-un cont CEC Bank beneficiaza de avantaje pentru produsul descris mai sus. Astfel, daca incasezi salariul la CEC, ai dobanzi cu 0,2 puncte procentuale mai mici la credit.  Aici se adauga o bobanda fixa de 5,55 % pe an, fata de 5,75% pe an, in primi 5 ani de creditare. Marja bancii este de 2,30 puncte procentuale pe an, daca iti incasezi veniturile prin aceeasi institutie bancara.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro