luni 22 aprilie 2024

Cei mai bogați oameni ai planetei

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

În numai 2 ani, Elon Musk, fondatorul Tesla și SpaceX, ar putea ajunge la o avere de peste 1 trilion de dolari, afirmă un studiu recent.

Acesta este acum cel mai bogat om din lume. Averea sa este estimată la peste 260 de miliarde de dolari. Conform unui studiu al Tipalti Approve, una dintre cele mai mari companii de procurement din lume și citat de Yahoo Finance, în 2024 averea sa va depăși 1.000.000.000.000 de dolari.

”Din 2017, averea lui Musk a crescut în medie cu 129% pe an, deci ar putea intra în categoria trilionarilor în numai doi ani, ajungând la 1,38 trilioane de dolari în 2024, când va împlini 52 de ani”, afirmă studiul.

Trilionari pot ajunge și Gautam Adani (fondatorul grupului de companii Adani din India), Bill Gates, Jeff Bezos, dar și Zhang Yiming, creatorul TikTok. Zhang Yiming va fi cel mai tânăr trilionar, la numai 42 de ani, dacă averea lui va crește așa cum se preconizează.

Totuși, autorii studiului spun că astfel de predicții sunt nesigure. Averile miliardarilor pot crește sau scădea extrem de rapid.

Acum cinci ani se estima că Bill Gates va deveni primul trilionar, însă în anul 2042.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro