miercuri 29 noiembrie 2023

Cel mai modern campus educațional din România, în Sectorul 4

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Când auzi de școli de stat te gândești la clădirile comuniste, cu bănci de lemn rupte și terenul de sport plin de gropi din spatele școlii, În general, un loc anost. Dar se poate și altfel. Primăria Sectorului 4 a investit circa 10 milioane de euro, în bună parte fonduri europene, în modernizarea Liceului Tehnologic Dacia, care era în parganină, acesta fiind transformat într-un campus educațional modern, scrie Hotnews.

În luna septembrie, înaintea începerii noului an școlar, Primăria condusă de Daniel Băluță a finalizat lucrările de modernizare a clădirii Liceului Tehnologic Dacia, (fostul Colegiu Tehnic “Miron Nicolescu”), de pe Strada Metalurgiei. După o investiție de peste 10 milioane de euro, majoritatea bani europeni, clădirile aflate în paragină au fost transformate într-un campus educațional modern.

Cei 750 de elevi care vor studia aici au la dispoziție două cămine, o sală și două terenuri de sport, o sală de festivități și cantină.

Un alt exemplu este Colegiul Tehnic Ana Aslan din Cluj-Napoca.

Primăria Cluj-Napoca a finalizat lucrările de modernizare a liceului în luna noiembrie, investiția fiind de 5 milioane de euro, majoritatea bani europeni. Colegiul cuprinde în total 17 săli de clasă și 10 laboratoare cu specific profesional (coafură, estetică, biologie, fizică şi informatică).

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro