miercuri 29 noiembrie 2023

Chef în Centrul Vechi cu amenzi de mii de lei

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Un operator economic din Centrul Vechi a fost amendat din cauza organizării unui eveniment privat. Poliţiştii Serviciului Poliţiei Centrului Vechi au identificat 47 de persoane, clienţi, dar şi angajaţi.

În urma verificărilor au descoperit o persoană fără certificat verde care a fost sancţionată contravenţional.

Societatea comercială a fost sancţionată cu 5.000 lei. Alte 38 de persoane care au participat la petrecere s-au ales fiecare cu o amendă a câte 500 lei.

„În data de 27 noiembrie 2021, în jurul orei 23.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că în incinta unei societăţi comerciale, din sectorul 3, se afla în desfăşurare un eveniment privat. În locaţie, poliţiştii Serviciului Poliţiei Centrului Vechi au identificat 47 de persoane, clienţi, dar şi angajaţi. În urma verificărilor s-a stabilit că o persoană nu poseda certificat verde, fiind sancţionată contravenţional”, conform comunicatului de presă al Poliţiei Capitalei.

Conform sursei citate, „societatea comercială a fost sancţionată contravenţional, cu suma de 5.000 de lei, conform prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, pentru organizarea de petreceri private.

Cu privire la aspectele constatate, va fi informat Inspectoratul Teritorial de Muncă Bucureşti, pentru a dispune măsurile din competenţă, cu privire la societatea comercială”.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro