sâmbătă 13 aprilie 2024

Cine e membra AUR care a vrut să intre cu gloanțe în Parlament

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Liderii AUR au organizat, miercuri, un protest în fața Parlamentului, împotriva adoptării de către majoritatea parlamentară a PL-x 145/2023, proiectul cu privire la Observatorul Naţional al Copiilor.

Celor prezenţi li s-a adus la cunoştinţă că activitatea desfăşurată nu îndeplineşte condiţiile legale, însă aceştia şi-au asumat răspunderea pentru acest lucru, refuzând să părăsească obiectivul.

Mai mult, manifestanții s-au îmbrâncit cu jandarmii, iar liderul AUR a vrut să sară gardul Parlamentului, moUn membru AUR a încercat să intre în Parlament cu gloanțement în care a fost îndepărtat de oamenii legii.

O femeie, colaborator al Grupului AUR de la Camera Deputaţilor și șefa organizației de tineret a partidului, a încercat să intre, miercuri, în sediul Parlamentului cu patru gloanţe, ea fiind dusă la Secţia 17 de Poliţie pentru verificări.

Preşedintele AUR, George Simion, susţine că erau brelocuri, iar formaţiunea cere o expertiză tehnică pentru a clarifica situaţia muniţiei.

”Gloanţele erau goale şi ruginite din câte ştim şi noi dar am vrea sa spună asta autorităţile, ca noi nu ştim şi nu avem expertiza”, a transmis liderul AUR, George Simion.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro