duminică 26 mai 2024

Ciolacu, acuzat că a aprobat subvenții care merg direct la firmele de partid

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Fostul premier Florin Cîţu îl acuză pe Marcel Ciolacu că a aprobat ”subvenţii de la buget în valoare de 3.7 miliarde lei care merg direct la firmele de partid şi mai departe îi finanţează campania electorală”. 

”Marcel «vorbe, nu fapte» Ciolacu! Este evident că vrei să treci de la Ciolacu «vâslaşul lui Dragnea»  la Ciolacu «reformatorul».  Nici tu nu crezi asta. Te trădează faptele, nu vorbele. Marcel Ciolacu şi ministrul finanţelor au ieşit să ne spună că situaţia bugetară este îngrozitoare şi ei se apucă serios de treabă etc. Blah blah politic”, a scris, luni, pe Facebook, Florin Cîţu.

El a menţionat că a avertizat de un an şi jumătate ”că tot ce fac ne va aduce aici”.

”Ştiţi ce ordonanţe a aprobat Ciolacu în primele sale două săptămâni de guvernare? Subvenţii de la buget în valoare de 3.7 miliarde lei care merg direct la firmele de partid şi mai departe îi finanţează campania electorală. Socialiştilor, întâi abrogaţi aceste ordonanţe. Urgent! Chiar nu vă este ruşine să veniţi şi să vă plângeţi de o situaţie bugetară dezastruoasă după ce tot voi aprobaţi ordonanţe pe bandă rulantă care cresc cheltuielile bugetare, nu au finanţare şi distorsionează mediul concurenţial? Mai ales după ce de un an jumate nu aţi făcut nicio reformă din PNRR”, a susţinut fostul premier.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro