sâmbătă 25 martie 2023
spot_img

Ciolacu, candidatul PSD la preşedinţie: ‘Are toate atributele’

CITEȘTE ȘI:

spot_img

‘Eu cred că în acest moment Marcel Ciolacu e candidatul nostru la preşedinţie. Din perspectiva noastră, are toate atributele’,  a declarat Vasile Dîncu, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, pentru B1 TV.

În urmă cu o lună, Ciolacu declara că  trebuie pus capăt cutumei potrivit căreia candidatul la prezidențiale este președintele partidului și că desemnarea candidatului nu este o prioritate în acest moment.

Fostul ministru al Apărării spune, însă, că el este cel mai potrivit.

„Marcel Ciolacu spune că vom face alegeri interne și că acestea o să stabilească mai bine, dar să vedem dacă vom avea alternative. Dar acum el are, din perspectiva noastră, toate atributele, pentru că îţi trebuie un lucru ca să fii candidat: în primul rând, trebuie să ai tot partidul în spatele tău”, a declarat Dîncu, pentru B1 TV.

El a mai precizat că Ciolacu „este sincer” când spune că nu va candida, „pentru că el spune că acum un preşedinte al PSD nu poate să câştige acel plus de care avea nevoie pentru ca să facă o majoritate. Eu cred că până ce vom găsi alte soluţii sau dacă vom căuta alte soluţii, Marcel Ciolacu a început, şi prin ideea de toleranţă pe care o are, printr-un anumit tip de implicare diferit decât alţi preşedinţi, cred că e acum candidatul nostru”.

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro