duminică 26 mai 2024

Ciolacu, discuții cu profesorii din Buzău: Ne strângem la Prefectură

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit joi, prezent la Buzău la un eveniment dedicat Zilei Eroilor, despre protestul cadrelor didactice.

„Aș fi vrut în mod deosebit la sfârșit să mă adresez și doamnelor și domnilor profesori, dar încă de la început aș dori să vă mulțumesc pentru respectul pe care ni l-am arătat astăzi unii altora și sunt ferm convins că după această manisfestare în această zi sfântă de Înălțare o să ne strângem cu toții la prfectură și vom continua discuțiile împreună”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Potrivit news.ro, aproximativ 900 de profesori au participat la Buzău la un protest în fața Prefecturii. Marcel Ciolacu a participat și el acolo la un eveniment dedicat Zilei Eroilor.

Sursa citată notează că sindicaliştii au ajuns la Cimitirul Eroilor, fără a mai face zgomot cu fluierele sau vuvuzelele, în semn de respect. Oamenii au intonat Imnul, iar liderii sindicaliştilor au convenit cu Marcel Ciolacu să se întâlnească după finalizarea manifestării solemne la care participă preşedintele Camerei Deputaţilor.

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro