miercuri 6 decembrie 2023

Ciolacu lovește în PNL: Au vrut să-și umple buzunarele

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, lovește în partenerii de coaliție, de față cu premierul Nicolae Ciucă. Cei doi au participat la Conferința internațională „Curtea de Conturi a României – Digitalizare în audit”, eveniment aniversar organizat cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la adoptarea legii de reînființare a instituției.

În discursul său, liderul social-democrat a cerut instituțiilor statului instituții să ancheteze fraudele cu bani publici din timpul stării de urgență, semnalate de Curtea de Conturi. Mai axecat, din timpul mandatului Guvernului PNL conduse de Ludovic Orban.

Vreau să amintesc doar de acel raport celebru din perioada pandemiei, când toți românii au putut să vadă din raportul Curții pe ce s-au cheltuit zeci de milioane de euro în timp ce ei erau ținuți închiși în case.

Acela a fost un moment în care statul român, prin instituțiile sale, s-a protejat de toți cei care au vrut să profite de o pandemie pentru a-și umple buzunarele.

Și sper că toate celelalte instituții ale statului vor face lumină în acest caz, pentru că oamenii au datoria să afle tot adevărul din acea perioadă”, a declarat Marcel Ciolacu.

El încurajează reprezentanții Curții de Conturi să facă „în continuare ceea ce trebuie”.

Dumneavoastră sunteți cei care controlați banii publici. Iar asta este o datorie pe cât de grea, pe atât de onorantă. Pentru că banii publici sunt ai tuturor cetățenilor, din taxe și impozite, și tocmai de aceea avem datoria să ne asigurăm că ei sunt cheltuiți corect”, a mai spus Ciolacu.

 

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro