joi 28 septembrie 2023

Ciolacu merge înainte cu scăderea prețului la alimente de bază

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, în deschiderea şedinţei Executivului, că a primit deja răspunsul marilor lanţuri de magazine la propunerea Guvernului privind reducerea preţurilor la alimentele de bază şi urmează să finalizeze un acord. Ciolacu vorbește despre „o scădere garantată” care nu va pune presiune pe producătorii români.

„Am primit deja răspunsul marilor lanțuri de magazine la propunerea noastră de schemă de reducere a prețurilor la alimentele de bază, iar retailerii au transmis deja o primă listă cu produsele vizate. Avem toate condițiile pentru ca în perioada următoare să finalizăm un acord sau un act normativ”, a declarat Marcel Ciolacu la începutul ședinței de Guvern.

Potrivit acestuia, asta înseamnă „o scădere garantată a prețului la unele produse de bază”, cum ar fi pâine, lapte, bânzeturi, carne, ouă, făină, mălai, legume și fructe.

„Va fi o scădere care nu va pune presiune pe producătorii români. Cred că românii merită din plin acest gest sub forma unui efort comun al statului și al mediului privat”, a mai completat el.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro