luni 26 februarie 2024

Ciolacu s-a dus să-și ia viză pentru SUA pentru a „coborî rata respingerii”

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Premierul Marcel Ciolacu s-a alăturat, vineri, celor care își iau vize pentru a călători în SUA, cu scopul de a coborî rata respingerilor, astfel încât România să adere la programul Visa Waiver. Șeful PSD a distrubuit pe Facebook o fotografie în care apare alături de ambasadorul SUA la Bucureşti.

„M-am alăturat românilor care în aceste zile își iau vize pentru #SUA, chiar dacă nu intenționează să călătorească în următoarea perioadă.
Scopul demersului nostru este de a coborî rata respingerilor sub 3% pentru a îndeplini astfel condițiile eliminării vizelor pentru Statele Unite ale Americii.
Avem un Parteneriat strategic cu Statele Unite puternic și vă invit pe toți cei care îndepliniți #condițiile pentru obținerea vizei să vă alăturați acestei acțiuni. Împreună, putem atinge obiectivul ca din 2025 românii să călătorească fără vize în SUA!”, a scrie Ciolacu pe Facebook.
În septembrie 2023, ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, a declarat că mai sunt doar doi ani până când țara noastră va putea adera la programul Visa Waiver, adică românii vor putea călători în Americafără viză.
Pe 18 ianuarie, ambasada României în SUA anunța că 8,79% a fost rata de refuz a vizelor pentru America în 2023, cel mai scăzut nivel din toată istoria relației bilaterale.
Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro