miercuri 28 februarie 2024

Ciolacu, solicitare către SRI, în scandalul cu Iohannis

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat miercuri că a avut senzaţia că Vadim Tudor trăieşte şi este preşedintele României, ascultând declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis pe tema autonomiei Ţinutului Secuiesc. El a cerut serviciilor de informaţii să spună dacă i-au trimis preşedintelui vreo informare vizând acuzaţii la adresa sa şi a PSD. De asemenea, Ciolacu a adresat preşedintelui patru întrebări.

”Vreau să nu lăsăm o minciună să ne distragă atenţia de la problemele importante ale României. Proiectul referitor la autonomia Ţinurtului Secuiesc a fost respins în Senat acum, nu a fost votat niciodată în Camera Deputaţilor.Guvernul a trimis un punct de vedere după patru luni de zile, după trecerea termenului de aprobare tacită. S-a întrebat preşedintele dacă Guvernul lui şi-a făcut treaba? Preşedintele a venit cu un atac grosolan, am avut senzaţia că Vadim Tudor trăieşte şi este preşedintele României”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit news.ro.

Răspunzând acuzaţiilor preşedintelui, Marcel Ciolacu a precizat că nu a vândut nimeni Ardealul şi nu îl va vinde niciodată.
”Solicit serviciilor de informaţii să spună dacă i-au trimis preşedintelui Iohannis informaţii privind acuzele aduse mie şi PSD”, afirmat el.
Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro