duminică 14 iulie 2024

Ciolacu: Știm să ne construim destinul / Ciucă: Am demonstrat / Iohannis: Aceasta e dovada

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, la inaugurarea Podului peste Dunăre că prin inaugurarea acestui pod spectaculos, al treilea ca mărime din Europa, România transmite lumii întregi un mesaj clar: că vrem, ştim şi mai ales putem să ne construim destinul ca o naţiune europeană puternică şi mândră.

”Sunt onorat să celebrăm astăzi munca serioasă şi de bună calitate. Prin inaugurarea acestui pod spectaculos, de altfel, România transmite Europei şi lumii întregi un mesaj clar: vrem, ştim şi mai ales putem să ne construim destinul ca o naţiune europeană puternică şi mândră!”, a spus premierul în discurs.

„Pentru mine şi colegii mei, este un prilej de mândrie şi cred că asta trebuie să însemne pentru toţi românii: un proiect început de prietenul meu, fost premier, azi europarlamentar, Mihai Tudose, şi accelerat la maxim de alt prieten, tot fost premier, azi ministru al Transporturilor, Sorin Grindeanu”, a spus Ciolacu.

La rândul său, președintele PNL Nicolae Ciucă a declarat că avem un pod solid pentru români şi pentru toţi cetăţenii Uniunii Europene şi este cel mai complex şi mai important proiect românesc de infrastructură de după 1989.

”România reia cu sprijinul Uniunii din care face parte obiceiul proiectelor de mare anvergură, care nu rămân la sertar. Toţi cei implicaţi am demonstrat, împreună, că România poate construi serios, eficient şi chiar spectaculos”, a spus Nicolae Ciucă. 

Totodată, preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, la inaugurarea podului de la Brăila, că acest pod este dovada faptului că dacă există voinţă şi seriozitate, se pot duce la capăt proiecte majore de infrastructură în România.

”Indiferent de poziţionările politice, de dezbaterile şi obiectivele pe care partidele şi le propun pentru anul electoral care urmează, interesele României în materie de reforme şi dezvoltare economică trebuie să primeze”, a mai afirmat preşedintele.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro