sâmbătă 13 aprilie 2024

Ciolacu vrea o singură structură care să emită electronic avizele şi autorizaţiile

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Premierul Marcel Ciolacu le-a solicitat miniştrilor, în şedinţa de Guvern de marţi, să prezinte propuneri de reorganizare, astfel încât în fiecare minister să existe o singură structură de emitere electronică a avizelor şi autorizaţiilor, astfel încât să nu mai fie necesar contactul cu instituţiile subordonate acestora, a informat Biroul de presă al Executivului.

„Este nevoie de soluţii urgente pentru a nu mai pune oamenii pe drumuri. Cetăţenii, oamenii de afaceri, primarii şi toţi cei care au nevoie de avize şi autorizaţii trebuie să ştie că le pot ridica adresându-se online unui singur serviciu din minister, ci nu ca acum când sunt nevoiţi să bată la uşa mai multor agenţii sau structuri din subordinea ministerelor. Va exista o platformă electronică pe care o vom adapta în funcţie de specificul fiecărui domeniu şi pentru a pune punct contactului direct între funcţionari şi cetăţeni şi mediul de afaceri”, a afirmat Ciolacu, citat în comunicat.

El a solicitat ca fiecare ministru să transmită propuneri de restructurare către şeful Cancelariei prim-ministrului şi către vicepremierii Marian Neacşu şi Cătălin Predoiu.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro