duminică 10 decembrie 2023

Cioloş a uitat că a fost desemnat să formeze Guvernul

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Dacian Cioloş a uitat că a fost desemnat de preşedintele Klaus Iohannis să formeze Guvernul, potrivit unei înregistrări de la şedinţa de duminică a Biroului Naţional al USR, citată de PS News. Cioloș a fost înregistrat când le transmitea colegilor că nu va face parte din guvern. Ulterior, Cioloș și-a amintit că este prim-ministru desemnat și a revenit asupra afirmației. „Evident că o să fiu pentru că sunt prim-ministru, am uitat de chestia asta”, spune Cioloș.

„Eu nu o să intru în Guvern, chiar dacă sunt preşedintele partidului, şi vă asigur că o să organizez activitatea Biroului Naţional cu ajutorul secretariatului general în aşa fel încât să nu existe sincope, să putem discuta şi lua deciziile, inclusiv cele politice, care vor trebui asumate în Guvernul pe care îl vom conduce”, a spus preşedintele USR în care formaţiunea a stabilit lista miniştrilor şi programul de guvernare al Guvernului Cioloş. 

Ulterior, liderul USR a completat: „de fapt, da, eu zic că nu o să fiu în Guvern, dar dacă Guvernul trece, evident că o să fiu pentru că sunt prim-ministru, am uitat de chestia asta”.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro