marți 28 noiembrie 2023

Cioloș: Ne-au subestimat și vor suporta consecințele

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

O nouă zi în războiul deschis din Coaliție. Și USR-PLUS, și Florin Cîțu, alături de oamenii săi din PNL, dau semne că nu vor să facă un pas înapoi.

Dacian Cioloș îi invită pe parlamentarii liberali „care sunt în profund dezacord cu modul imoral de a proceda al premierului Cîțu” să semneze moțiunea de cenzură USR PLUS.

 ”Știu că PNL-ului nu îi vine să creadă că vom merge până la capăt. Ne-au subestimat și vor suporta consecințele. (…) Moțiunea USR PLUS există și merge mai departe. Orice interpretare cum că ar fi o moțiune comună a USR PLUS și AUR este răuvoitoare și nu ne intimidează”, a scris vineri, pe Facebook, liderul USR PLUS.

De asemenea, co-preşedintele USR PLUS Dan Barna a afirmat joi seară la Digi 24 că în Partidul Naţional Liberal sunt multe soluţii viabile pentru postul de premier, precizând că Ilie Bolojan va avea toată susţinerea formaţiunii pe care o conduce.

Barna a mai spus că miniştrii USR PLUS nu vor demisiona înainte de moţiunea de cenzură.

„Dacă nu trece, miniștrii USR PLUS își dau demisia”,a  precizat Barna.

Executivul va avea o şedinţă vineri, de la ora 16.00, iar pe ordinea de zi este inclus şi proiectul de ordonanţă de urgenţă privind programul de investiţii „Anghel Saligny”.

 

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro