duminică 14 august 2022
spot_img

Cîţu, despre Ciucă: Nu are aspirații politice

Must read

spot_img

Preşedintele PNL Florin Cîţu a declarat, miercuri, că Nicolae Ciucă a fost ales premier pentru că „nu are aspiraţii politice”, astfel nefiind posibilă apariţia unui nou pol de putere în formaţiunea liberală. 

„Bineînțeles că toți am avut această discuție (n.r. despre centrele de putere), înainte de a merge pe drumul acesta, era clar că anul trecut s-a văzut ce s-a întâmplat și atunci nu suntem nebuni să o facem din nou, la o lună după. De aceea am ales pe cineva care nu are aspirații politice, este un om care își face treaba bine la Guvern”, a spus Florin Cîțu la DC News.

Liderul PNL a fost întrebat cu privire la declarația privind lipsa aspirațiilor politice ale lui Nicolae Ciucă.

„Acestea au fost discuțiile atunci, să mergem într-o direcție în care, tocmai ca să nu creăm această problemă cu polii de putere și are susținerea PNL, a fost propus de mine să fie premier, are susținere, dar tocmai pentru că am văzut anul trecut, și asta este în România, nu că depinde de mine sau de persoană, așa se fac lucrurile, am văzut și în guvernarea PSD trei guverne la rând, unul după altul, am încercat să găsim o persoană care nu are aspirații politice, dar dorește și a vrut să accepte în acest moment dificil să fie premier și să își asume această responsabilitate”, a subliniat Florin Cîțu.

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
spot_img
spot_img

Jurnalist.ro