luni 22 aprilie 2024

Cîțu, mesaje importante despre pensii și salarii

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Florin Cîţu, ministrul Finanțelor, i-a avertizat pe PSD-iști  să nu mai meargă la televiziunile prietene și să inducă panică în societate. Liberalul a transmis un mesaj celor care se tem pentru salariile și pensiile lor.

”Știu că sunteți îngrijorați și vreau să vin cu două mesaje importante despre pensii și salarii. De la bun început trebuie să vă aduc aminte că în ultimele 4 luni de zile am fost înjurat, am fost linșat mediatic la televiziunile prietene PSD. Cine erau cei care mă înjurau și cei care mă critacu? Olguța, Ciolacu și gașca lor de PSD-iști, dar și unii colegi din partide care ar fi trebuit să fie de partea noastră. A sosit momentul adevărului și se vede că strategia prudențială adoptată la începutul anului a fost una corectă. Am împrumutat bani la timp ca să putem plăti și pensii, salarii, ajutoare sociale sau linii de creditare. Ar trebui să îi întrebați pe ei, cei care înjurau și încă înjură, de unde ar fi plătit astăzi? Ar fi adus bani de acasă?

În calitate de Ministru al Finanțelor am trei mesaje importante:

1. Avem scheme de ajutor pentru toți angajații și linii de creditare pentru toate firmele din România.

2. Pentru cei din sectorul public: plătim toate salariile la timp pentru toți angajații

3. Pentru pensionari: plătim toate pensiile la timp. Nu lăsăm pe nimeni în urmă!”, spune Florin Cîțu.

Totodată, acesta precizează că IMM-urile care vor să acceseze liniile de credit pentru investiții și capital de lucru, din pachetul pentru IMM aprobat în ședință de guvern, NU AU NEVOIE de certificat de stare de urgență!

‘Suntem pregătiți să creștem plafonul de garantare la 15 miliarde lei la rectificarea bugetară dacă este nevoie’, punctează Cîțu.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro