joi 30 mai 2024

Cîțu îi răspunde lui Grindeanu: Nu am așteptări de la bolșevici

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Florin Cîțu a răspuns acuzațiilor aduse de ministrul Grindeanu la adresa guvernărilor de dreapta. 

„Nu am așteptări de la bolșevici. Dar am așteptări de la conducerea PNL să apere munca și rezultatele colegilor liberali! Nu știu ce este mai grav în politica din România astăzi: miniciunile bolșevicilor despre guvernările anterioare sau lipsa de reacție a conducerii PNL la atacurile mincinoase și manipulatoare ale bolșevicilor lui Marcel Ciolacu”, a transmis fostul ministru de Finanțe.

Florin Cîțu susține că „toți indicatorii arată foarte clar că guvernările de dreapta au fost mai pune pentru români și România”, punctând câteva realizări ale PNL.

– mai puțini secretari de stat
– mai puțini angajați la stat
– mai puține taxe și mai mici
– mai puține împrumuturi la dobânzi mai mici (unele la dobânzi negative-am dat inapoi mai putini bani decât am împrumutat)
inflație mai mică
– dobânzi mai mici
– PNRR, Anghel Saligny
etc.
„PSD, conform rapoartelor OFICIALE ale Comisiei Europene, este responsabil pentru procedura de deficit excesiv prin care trece Romania”, spune Cîțu.
Amintim că Sorin Grindeanu a declarat că am ajuns să avem probleme cu bugetul țării din cauza fostelor guvernări PNL. Potrivit acestuia, ”datoria guvernamentală a explodat” din cauza ”derapajelor bugetare masive din perioada guvernărilor Orban şi Cîţu”.
Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro