miercuri 29 noiembrie 2023

Cîțu, lămuriri deste al doilea dosar deschis în SUA

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

În spațiul public au apărut informații despre un nou dosar deschis de justiția din SUA pe numele premierului Florin Cîțu. Acesta a reacționat, luni, afirmând că este vorba despre ‘o decizie de respingere a unei sentințe civile’.

Potrivit dezvăluirilor Mediafax, la 6 ani după plecarea din SUA, pe data de 21 iulie 2008, Florin Cîțu a fost chemat în judecată în instanța din Iowa pentru o datorie neplătită de 6.698,73 de dolari de pe un card de credit deschis la Maryland National Bank, N.A.

Potrivit sursei citate, Cîțu ar fi fost căutat de autoritățile americane, dar fără succes. Ar fi angajat inclusiv un investigator profesionist , dar Cîțu era deja în România, directorul unei cunoscute bănci, motiv pentru care instanța închide dosarul la început de 2009.

“Despre sâmbătă…a fost prezentat în spațiul public un dosar în SUA. M-am informat și eu, este de fapt o decizie de respingere a unei sentințe civile, despre care nu am fost informat niciodată. S-a întâmplat în 2009. Eram foarte ușor de găsit pentru oricine dorea să mă găsească în 2009 dacă era ceva. Realitatea juridică este că acel dosar a fost respins. Eu am încredere în justiția din SUA”, a declarat Florin Cîțu.

Comentează pe FACEBOOK

- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro